Reisroute

2 november is D-Day, dé dag dat we ons laten afzetten in Zaventem en de wijde wereld intrekken 🙂 It’s coming closerrr! Maar waar gaan we overal heen?! Aangezien ik deze vraag de laatste weken héél regelmatig krijg (lees : meermaals per dag :-)), even onze route op een rijtje. Zo kunnen jullie toch een beetje mee volgen waar we zitten deze winter…

Van 3 november tem 4 januari reizen we door Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja & Maleisië om dan te eindigen in Singapore. Ik heb al zoveel gehoord en gelezen over Azië dat ik sta te popelen om het zelf te ontdekken. Via deze blog zal ik de volgende weken hopelijk al vele mooie foto’s en ervaringen met jullie kunnen delen.

Op 4 januari vliegen we dan door naar Sydney, Australië. Gedurende 3 weken gaan we daar, in een camper, roadtrippen langs de Oostkust : Sydney -> Brisbane…

Daarna is Nieuw-Zeeland aan de beurt. 🙂 Einde januari, de 26ste om precies te zijn, landen we in Auckland. We hebben in België allebei al een Stray pass aangekocht en met deze pass kunnen we het hele noorder- en zuidereiland doorreizen met de Stray bussen. Onze route in Nieuw-Zeeland ziet er zo uit…

Short Moe pass

In Christchurch vliegen we einde februari door naar Fiji. Fiji staat bekend om zijn 300 eilandjes met parelwitte stranden, helderblauw water met prachtige koraalriffen en palmbomen. We zijn van plan om er een tour te boeken om een paar van de eilandjes te ontdekken, island hopping. Als iemand hier reeds ervaring mee heeft, laat zeker een reactie achter want we hebben nog niets vast liggen… Tips zijn dus zeker welkom! 🙂

Als allerlaatste staat USA op het programma, 15 dagen roadtrippen van LA tot San Francisco…

En dan, dan zal het stilletjes terug tijd zijn om thuis terug in het “normale” leven te stappen. Na 5 maanden leven uit een backpack lijkt het ons ook wel weer zalig om familie en vrienden, en vooral onze 2 lieve hondjes terug te zien.

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: