Kuang Si Falls: fotoverslag

Op 30km van Luang Prabang vind je de Kuang Si watervallen. Ze liggen middenin de jungle en zijn adembenemend mooi door het azuurblauwe water… Je kan er heerlijk zwemmen en door de jungle naar boven klimmen. Best dus redelijk vroeg gaan, het is dan nog niet te warm en de toeristenbusjes komen meestal pas rond ’s middags aan. Wij waren er al vroeg op de dag. We hadden zelf een scooter gehuurd en hadden zo de vrijheid om zo lang te blijven en te genieten van de natuur als we zelf wilden. Entree kost 20.000 kip (ongeveer € 2). Bij het binnenkomen van het park wandel je eerst langs een Bear Rescue Center. Hier worden beren opgevangen die in het verleden mishandeld zijn. Je betaalt er geen extra geld voor maar kan wel een donatie doen voor hun project. Geniet van de foto’s, wij vonden het een adembenemende plek en een zeker must do als je in Luang Prabang bent!

Bear Rescue Center:


Kuang Si Falls :


In de komende dagen komen onze highlights van Laos online. En vrijdag reizen we weer verder naar Vietnam! 🙂

Liefs, J&K

7 Comments

  1. Hoi Kim en Jef, Ik zie dat jullie genieten van de prachtige natuur en ik denk dat jullie nog veel mooie plaatsen zullen tegen komen.Ook fijn dat we van thuis kunnen mee volgen wat jullie te zien krijgen,maak er een fijne en onvergetelijke reis van en het
    voornaamste “genieten van elk moment”
    Groetjes van nonkel Jos en tante Christiane

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: