Fotoverslag Tongariro Crossing

We did it! De Tongariro Alpine Crossing is een dagtocht door één van de oudste nationale parken op aarde: ‘Tongariro National Park’. Het park maakt deel uit van het Unesco werelderfgoed en de tocht behoort tot één van de mooiste dagwandelingen in de wereld. In één dag doorkruis je een spectaculair landschap met vulkanen, eeuwenoude kraters, heetwaterbronnen, smaragdgroene kratermeren en zwarte lavavelden, met als hoogtepunt de oversteek van de Tongariro vulkaan op 1.886m. Een pittige klim die ruimschoots wordt beloond met een adembenemend uitzicht over een indrukwekkend maanlandschap. De track is in totaal 19,4km lang en gemiddeld doe je er 7 uur over. Het is absoluut de moeite waard en de foto’s spreken voor zich… De spierpijn ’s anderdaags nemen we er met plezier bij… 😉


Vele groetjes van ons! X

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: