Los Angeles

Na een minder aangename en lange vlucht, lees: te krappe stoelen en weinig slaap gedurende 10u, komen we aan in Los Angeles. Op de luchthaven staat onze rental car reeds klaar en hiermee vertrekken we richting ons hotel. Het uurverschil met Fiji bedraagt 20u, dus dit voelen we uiteraard ook wel in ons lijf, maar het positieve is dat we terug in de tijd hebben gevlogen en dus een dagje langer kunnen genieten van LA… 🙂

We zetten onze highlights op een rijtje…

The Grove & The Farmers Market
The Grove is een shoppingstraat met erlangs The Farmers Market. Dat laatste is must see in LA! Overal kleine versierde kraampjes met allerlei verschillend eten. Er hangt een gezellige sfeer. We gaan voor een Braziliaanse BBQ en dit is meteen een voltreffer!

Waar LA voor bekend staat…
Uiteraard kiezen we er ook voor om een dagje de “echte” toerist uit te hangen en de typische hopspots van LA te bezoeken. Hieronder valt oa het Hollywood Sign, Beverly Hills met Rodeo Drive maar ook Venice Beach. Hier maken we een leuke wandeling langs het strand en genieten we van al de mensen die er, of aan het sporten, of een show aan het opvoeren zijn. Jammer dat die dag het zonnetje niet volop van de partij was, anders hadden we nog wel wat op het strand kunnen hangen. We besluiten dan maar om onze wandeling verder te zetten aan de Santa Monica Pier.


National History Museum
Dit museum staat vooral bekend om zijn opstellingen van dinosaurussen maar er was ook tattoo exhibitie en een tentoonstelling rond edelstenen die erg interessant was.


Walk Of Fame
Veel stelt dit niet voor maar het is zeker eens leuk om deze straat af te struinen op zoek naar je favoriete ster. 🙂


Warner Bros Studios
Aangezien we dan toch in de glitter en glamour sfeer beland zijn mag een bezoekje aan een filmstudio niet ontbreken. Wij kozen voor de Warner Bros Studio tour en deze was zeer tof! In kleine groepjes ga je met een golfkarretje doorheen het hele domein en krijg je ondertussen alle uitleg. Je bezoekt enkele sets, wij mochten op de set van de serie “Lucifer”, en je krijgt ook de kans om kostuums en zelfs wagens uit films te bekijken. Eindigen doe je met een bezoekje aan de set van friends, waar je een foto kan laten nemen op de welbekende zetel uit de serie.


Disneyland
Op onze laatste dag kiezen we ervoor om een dagje naar een pretpark te gaan. De keuze is hier enorm. Aangezien San Diego onze volgende stop zal worden kiezen we ervoor om naar Disneyland te rijden. Dit ligt een beetje in de richting en het is het allereerste Disneyland dus we zijn wel benieuwd. Het park is op zich een typisch Disney park, de focus ligt op entertainment voor alle leeftijden. Extreme rollercoasters zal je er dus niet vinden, maar met de vele attracties en het sfeertje dat er hangt, blijft een dagje Disney altijd magisch.


Op naar San Diego nu, waar we de wereldberoemde zoo gaan bezoeken! Wij zijn alvast benieuwd…

Veel groetjes, J&K x

Restaurant Tips in LA:
Backyard Bowls
Fratelli
Republique

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: