Fotoverslag San Diego Zoo

Na LA reizen we verder naar San Diego. We zijn hier 1 dag en kiezen ervoor om naar de wereldberoemde San Diego Zoo te gaan. We hebben al veel positieve dingen gelezen hierover dus tijd om het eens zelf te gaan ontdekken. 🙂
De zoo zelf is heel groot en leuk opgebouwd, zo heeft elk continent zijn stukje in de zoo. De dieren zitten ook samen met andere soorten onderling en krijgen ook meer ruimte dan in andere dierentuinen. Dit is alleen maar positief. Ook merken we op dat veel dieren zich precies wel gelukkig gedragen. Ze zitten in ieder geval niet weg te kwijnen in een hoekje. Zo worden hun verblijven best leuk aangekleed, zo dicht mogelijk bij hun natuurlijke leefwereld. Dit zagen we vooral bij de ijsberen terugkomen, er is een ijskoud zwembad voorzien en een aantal sneeuwmachines. Ook worden de dieren dmv speelgoed gestimuleerd actief bezig te zijn. Verder zien we hier ook veel dieren die we nog nergens anders zijn tegengekomen, er leven hier zo’n 4000 dieren van ongeveer 800 verschillende diersoorten. Een hele leuke dag hebben we hier gehad! Dikke duim voor de San Diego Zoo!


Veel groetjes, J&K x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: